Scroll Top

Cliëntenraad

maak kennis met:

Myra

Hallo, mijn naam is Myra. Ik ben een trotse moeder van 4 kinderen, waarvan de 2 oudste al uitgevlogen zijn. Mijn hobby’s zijn wandelen, gamen en zorgen voor mijn kinderen. Ik woon in Kerkrade met mijn 2 jongste kinderen. Ik heb geen huisdieren, want ik heb mijn handen al genoeg vol aan mijn kinderen en mezelf.

Ik krijg al begeleiding van 1 van de begeleiders van Back-up21 voordat Back-up21 bestond. Het is mooi om te zien hoe het bedrijf is ontstaan en verder groeit. Dat was voor mij de reden om aan te sluiten bij de cliëntenraad.

Hallo, mijn naam is Remco. Ik ben een echte natuurliefhebber. Of het nou regent of de zon schijnt, mij zul je hier altijd vinden. Ook ben ik een echte computertechnicus. Dat houdt in dat ik van alle markten thuis ben in de computerwereld. Zelf heb ik geen huisdieren, maar wel genoeg dieren om mij heen om lief te hebben en daar zorg ik dan ook voor.

Vanuit Back-up21 krijg ik al geruime tijd begeleiding. Zonder hen zou mijn leven er heel anders uit zien. Toen mij de vraag werd gesteld om aan te sluiten bij de cliëntenraad voelde ik mij geroepen omdat ik van mening ben dat ik altijd wel een aanvulling kan zijn.

Remco