Scroll Top

Wie zijn wij?

3 zorgverleners
bundeling van krachten
Wij zijn 3 zorgverleners die geloven in het bundelen van krachten. Elkaar versterken in het belang van de zorgvrager. Het blijven bieden van continuïteit in de zorg. Hiervoor werken wij ook met onderaannemers die als nodig ingezet kunnen worden voor extra ondersteuning. Transparantie en openheid van communicatie schept vertrouwen en een veilig gevoel. Korte lijnen. Het zijn allemaal belangrijke ankers waar Back-up 21 voor staat.
stap voor stap
de zorgvrager staat centraal
Door onze ruime werkervaring binnen organisaties en als zelfstandig ondernemers merken wij dat het centraal stellen van de zorgvrager een van de belangrijkste aspecten in ons werkveld is. Dit lees je ook terug in onze missie en visie waarin wij vooral uit gaan van de mogelijkheden in plaats van de beperkingen van iemand. Kleine stapjes zijn ook stapjes, en stilstand is niet perse achteruitgang maar juist een manier om even te evalueren en analyseren waar je vandaag komt en wat er allemaal al is bereikt.
Inmiddels zijn wij al heel wat jaren in het werkveld actief en merken dat samenwerken alleen maar in het voordeel is van de zorgvrager maar ook voor ons eigen groeiproces. Het leren van elkaar vinden wij belangrijk en dan word niet alleen wij als collega’s onderling bedoeld maar leren we ook iedere dag weer van onze zorgvragers en de situaties die we mee maken. Voortdurend kijken wat nodig is en op een creatieve wijze op onderzoek uit gaan naar mogelijkheden maakt dat wij het werken in dit werkveld zo uitdagend en leuk vinden.
privacy
zoals het hoort
Met het oog op de nieuwe wetten rondom de privacy wordt van begin tot einde van het traject alles in goed overleg en volgens protocol op papier vastgelegd. Ook werken bij met een ECD (elektronisch client dossier) waar wij de trajecten van de zorgvrager vastleggen, rapportages bijhouden en andere belangrijke zaken digitaal veilig weg staan.
Ons team
maak kennis met back-up21

Natascha

Mijn naam in Natascha Hoekman- Beekhof. Een van de medeoprichters van Back-up21. Ik ben in 2011 afgestudeerd als HBO Social Worker met uitstroomprofiel Maatschappelijk werk GGZ.

Sinds 2014 ben ik als ZZP-er gestart binnen zowel de WLZ alsook de WMO met verschillende doelgroepen. Van adolescenten tot ouderen met psychosociale, maatschappelijke en/ of verslavingsproblematiek, ik zie overal wel de uitdaging om samen het traject aan te gaan.

Na een jarenlange samenwerking ben ik met Zoey en Marjolein de uitdaging aangegaan om in 2021 Back-up21 op te starten. Een kleine thuiszorginstelling waar we nog beter willen aansluiten, doormiddel van samenwerking, bij de zorgvraag en zorgbehoeften van de zorgvragers. Met ieders expertise en kracht op de juiste plek.

Denken in mogelijkheden en niet in onmogelijkheden is een quote die bij mij past! Zie de mens en niet het probleem, het is enkel een rugzak aan ervaringen die we met ons meedragen.

Wat maakt dit werk zo leuk?! Mijn werk is divers. Er is nooit een dag of week hetzelfde. Het feit dat mensen hun eigen ontwikkelingstraject samen met jou aan willen gaan en het vertrouwen leggen in je kunnen. Het creatief en out of the box denken om mogelijkheden te onderzoeken in een traject maken dit werk zo leuk. Het leren van je collega’s, het samenwerken met netwerkpartners. Ik kan uren door blijven schrijven wat dit werk zo leuk maakt.

Contact info: natascha@backup21.nl

Mijn naam is Zoey. Een van de medeoprichters van Back-up 21. In 2010 afgestudeerd SPW 4 Woonbegeleiding GGZ. Door de jaren heen verschillende opleidingen en cursussen gevolgd waaronder budget coach en coaching& counseling. 

In 2014 heb ik de stap gezet om te starten met mijn eenmanszaak. Enerzijds omdat ik geen 9 tot 5 mentaliteit heb, anderzijds omdat ik zag dat er een grote groep mensen net dat stukje meer aandacht/begeleiding nodig hebben om hun doel te bereiken. Aandacht wat binnen de reguliere setting niet haalbaar was/is. 

Werkzaam vanuit een holistische visie, daar dat ik van mening ben dat er niet “maar” 1 probleem speelt. Een probleem, klein of groot, die wij samen aanpakken op een manier en wijze wat bij diegene past. En vooral: Op het tempo en aandacht wat diegene nodig heeft om de doelen te bereiken. 

In 2021 (vanuit dezelfde mindset) wederom sprong in het diepe gemaakt, en met mijn 2 collega’s, en een kleinschalige thuiszorginstelling gestart.

Binnen Back-up 21 ben ik werkzaam als zorgcoördinator voor onze kleinschalige zorgteams, aanspreekpunt voor de zorgteams, intake’s en daarnaast nog steeds werkzaam binnen het werkveld als ambulant psychosociale begeleidster. 

Contact info: zoey@backup21.nl

Zoey

Marjolijn

Mede eigenaar van Back-up 21, specialisatie: dagbesteding.

Ik vind het zeer belangrijk om het verschil te maken!  Maatwerk, kleinschaligheid en zelfstandigheid zijn de speerpunten die dit werk zo betekenisvol maken.

Contact info: marjolijn@backup21.nl

Huishoudelijke hulp/ specialiteit is werken met jeugd binnen mijn stage en opleiding

Wat maakt dit werk zo leuk maakt voor mij is het bieden van hulp die voor de ander een groot verschil maakt vind ik van groot belang. Dat ik dit werk dan ook kan uitvoeren bij Back-Up21 waarbij er ruimte is voor contact en persoonlijke aandacht, is voor mij een van de redenen dat hier aan de slag ben gegaan.

Kopie van Naomi (2)

Naomi

Ivana

Verzorgende IG / Pedagogische medewerker 

“Zorgen moet je doen, niet maken! ” 

Ik houd ervan om er te zijn voor de mensen die het nodig hebben. grote mensen of kleine mensen, grote zorgen of kleine zorgen. Waar ik kan helpen zal ik helpen. En dit werk doe ik met heel mijn hart. 

Bezoek mijn LinkedIn

Mijn naam is Stefanie maar ik word het liefst Stef genoemd.  Sinds kort werk ik fulltime als zzp-er, ik ben werkzaam als begeleider. 

Door verschillende ervaringen die ik heb mogen doen als begeleider in de zorg heb ik mogen zien dat mijn passie bij de zorg ligt. Het ondersteunen van een ander is meer dan alleen een luisterend oor bieden. Je word een onderdeel van iemand leven, hier zet ik mij dan ook graag volledig voor in. Wat ik leuk vind aan dit werk? Is dat ik elke dag bij de dezelfde mensen mag komen, maar het leven van de mensen niet elke dag het zelfde is. 

“Don’t mind to get my hands dirty, maar respect is voor mij nummer 1! “

Kopie van Stef kopiëren

Stefanie

Nicky

Hallo, ik ben Nicky Huibers. Sinds 2012 ben ik werkzaam als Verzorgende IG-er. Doordat ik met verschillende doelgroepen heb mogen werken ben ik allround geworden in het werken met en voor mensen.

De eerste paar jaar na het behalen van mijn diploma heb ik in loondienst gewerkt.  Maar sinds 2015 heb ik de overstap gemaakt om als zelfstandige te gaan werken.

De voornaamste reden daarvan was en is nog steeds; de tijd en aandacht hebben voor de mens! Mijn hart gaat uit naar ouderenzorg maar begeleiding doe ik daar ook graag bij. 

Sinds 2022 ben ik betrokken bij  Back-up21! waar ik als onderaannemer graag werk. Een heel warm team waar er waardering is voor mij als collega, maar vooral de persoonlijke aandacht, tijd en professionaliteit die er is voor de cliënten maakt het dat ik graag voor Back-up21 werk! 

B – Verpleegkundige

Ik heb jarenlang bij de Mondriaan gewerkt op diverse afdelingen, sinds 2009 werk ik als ZZP’er in de zorg. Mijn doelgroep is met name volwassen en ouderen.

Op deze manier werken is voor mij de manier, persoonlijk, kleinschalig en rekening houdend met de mogelijkheden van mensen maar ook hun beperkingen. Samen ontdekken wat wenselijk is waar aan gewerkt wordt voor de cliënt maar waar zeker ook plaats is voor een grapje en gezelligheid. 

Contact info: gerda@middelhoven.nu

Kopie van Gerda (1)

Gerda

Renée

Ambulant begeleider jeugd/(jong-)volwassenen GGZ/ LVB 

Ik geloof erin dat ik, als coach, intimiteit kan bieden door ook -gewoon- mens te zijn. Door persoonlijk contact te laten samenvloeien met professioneel contact, gericht op het ontwikkelen van de juiste vaardigheden. Waarbij vertrouwen de basis is.

Als ik regie neem over de invulling van mijn werk, kan ik de coach zijn die ik wil zijn. Dit doe ik door op zoek te blijven gaan naar de “klik” met mijzelf en de “klik” met partijen en cliënten. Hierdoor blijf ik kritisch naar de verbindingen die ik leg, de hulpvragen die gesteld worden, mijn kwaliteiten/ mogelijkheden en daardoor: de juiste plek voor mij en dús voor de cliënt. Deze zoektocht (betreft het maken/ behouden van verbinding) samen met partijen en de cliënt, zowel intern als extern, zorgt voor uitdagingen waardoor ik zó enthousiast blijf. 

Bezoek mijn website en LinkedIn.